Residentieel Elektrotechnisch Installateur

Je kiest voor de beroepsgerichte opleiding Residentieel Elektrotechnisch InstallateurDit vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en geeft je toegang tot andere functies of betere voorwaarden. Om je diploma secundair onderwijs te behalen combineer je een aantal modules specifieke opleiding met de opleiding Aanvullende Algemene Vorming (AAV).

Een Residentieel Elektrotechnisch Installateur is één van de vele mogelijke beroepen in de elektro-sector. Er is tegenwoordig een grote vraag naar goed opgeleide elektriciens. Ook de vele doorgroeikansen tot ploegbaas of een andere verantwoordelijke functie behoren tot de mogelijkheden. Droom je van een eigen zaak? Dat kan maar je hebt dan wel een attest bedrijfsbeheer nodig.

Om je diploma secundair onderwijs te behalen combineer je de specifieke opleiding met de opleiding Aanvullende Algemene Vorming (AAV). Je diploma behaal je van zodra je de AAV-modules en de specifieke modules succesvol afrondt. Je kan modules uit de Aanvullende Algemene Vorming tegelijk volgen met de specifieke opleiding, of je kan starten met AAV en in een tweede fase een specifieke opleiding volgen.

AAV bestaat uit verschillende modules (leerstofpakketten), die allemaal behaald (of vrijgesteld) moeten zijn om je certificaat te krijgen. Je kan voor elke module AAV kiezen tussen een minimale module (M) of een verbredingsmodule (B).

Diploma secundair onderwijs: werk 2 onderdelen af 

Aanvullende Algemene Vorming

de aanvullende algemene vakken die los staan van je gekozen studierichting

Lees meer

Beroepsgerichte opleiding

het specifiek gedeelte: je gekozen studierichting of opleiding: Residentieel Elektrotechnisch Installateur

Lees meer